Організація дистанційного навчання в педагогічних закладах вищої освіти - Крижановський, Андрій; Кириленко, Неля; Кириленко, Валерій; Медведєв, Роман (Вінниця, UKR-Відень, AUT, 2021)
У статті викладено концепцію дистанційного навчання та вплив інформаційно-комунікаційних технологій на його розвиток в умовах запровадження карантинних обмежень на діяльність освітніх установ у зв’язку з пандемією COVID-19. Представлено педагогічний досвід організації дистанційного навчання у КЗВО «Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж» на базі багатофункціональної платформи LMS COLLABORATOR та окреслені перспективи вдосконалення системи дистанційного навчання коледжу.
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; платформа LMS COLLABORATOR; дистанційна освіта; заклади вищої освіти; інтерактивна взаємодія