Нейропедагогічні орієнтири в умовах інклюзії - Засипкіна, Людмила; Федчишина, Тетяна; Сніжко, Валентина (Вінниця : ВДПУ, 2026)
В тезах доповіді висвітлено питання нейропедагогічних орієнтирів в умовах іклюзивної освіти, розкрито сутність поняття нейропедагогіка.
Keywords: нейропедагогіка; нейропедагогічні орієнтири; інклюзія; інклюзивна освіти