Активізація пізнавальної діяльності учнів на уроках української мови і літератури - Білоус, Л. П. (Вінницька міська друкарня, 2022)
Автор статті висвітлює проблему активізації пізнавальної діяльності учнів у концепції мовно-літературної освіти; шляхи впровадження інтерактивних технологій навчання на уроках української мови та літератури.
Keywords: активізація пізнавальної діяльності учнів; нетрадиційні підходи до класифікації методів навчання; евристичні методи навчання; когнітивні методи навчання; прийом створення «Ситуації успіху»; методичний прийом «Фішбоун»