Екологічна стежка як перший крок до екологічної свідомості дошкільника - Сіранчук, Т.; Тарашевська, О. В. (Вінницька міська друкарня, 2022)
У статті розглядаються питання використання екологічної стежки як засобу ознайомлення дошкільників з природою, виховання екологічної компетентності. Розкривається значення екологічного виховання, як складової гармонійного виховання дітей дошкільного віку в ЗДО.
Keywords: екологічна стежка; дошкільники; маршрут екологічної стежки; паспорт; екологічна компетентність