Сучасні тенденції морального виховання дітей раннього та передшкільного віку засобами казки - Ситник, М.; Токар, Л. П. (Вінницька міська друкарня, 2022)
У статті розглядається використання українських народних казок у моральному вихованні дітей раннього та дошкільного віку.
Keywords: моральна культура; українська народна казка; культурогенез; казкотворення