Розвиток образного мислення школярів засобами музичного мистецтва - Мельник, А.; Чорна, Н. Б. (Вінницька міська друкарня, 2020)
У статті теоретично обґрунтовано важливість розвитку образного мислення учнів. Визначено сутність поняття «образне мислення», проаналізовано вплив цього явища на психологічні властивості школярів. Акцент зроблено на специфіці навчання музиці в школі. Висвітлено методичні аспекти розвитку образного мислення учнів засобами музичного мистецтва.
Keywords: мислення; образне мислення; емоція