Сучасні виховні технології в позакласній виховній роботі - Нечипоренко, Т. А. (Вінницька міська друкарня, 2022)
В статті розглядаються виховні технології передбачають ефективність роботи за найменших затрат часу і сил, проводяться в різних умовах, мають чітко виражені етапи, пов‘язані між собою і підлягають корекції на основі зворотнього зв‘язку, націлені на вирішення конкретного виховного завдання.
Keywords: позакласна виховна робота; виховні технології; успішна особистість; виховна робота