Формування соціальної компетентності у студентів педагогічного коледжу - Пушкар, Надія; Чемерис, Ірина (Вінниця : Твори, 2024)
У статті розглядається проблема формування соціальних компетентностей у студентів педагогічного коледжу як необхідної складової професійної підготовки. Зазначено, що сучасний педагог повинен мати не лише глибокі предметні знання, а й високий рівень соціальних навичок для успішної взаємодії з учнями, колегами, батьками.
Keywords: компетентність; соціальна компетентність; студент