Значення гри для розвитку дошкільника - Масюта, Надія (Вінницька міська друкарня, 2022)
Дошкільний вік є унікальним і вирішальним періодом розвитку дитини, коли виникають основи особистості, складається воля і довільна поведінка, активно розвивається уява, творчість, загальна ініціативність. Однак всі ці найважливіші якості формуються не на заняттях, а в провідній і головній діяльності дошкільника - грі.
Keywords: дошкільники; гра; уява; творчість