Використання платформи Google Classroom в організації дистаційного навчання студентів - Лебідь, О. В. (Вінницька міська друкарня, 2020)
Розглянуто переваги та недоліки застосування додатка Google Classroom у роботі зі студентами. Розкрито основні можливості, які надає цей сервіс для викладача та студентів. Містяться практичні рекомендації щодо використання додатка як сучасного методу дистанційного навчання. Закцентовано увагу на можливостях візуалізації навчального матеріалу та завдань із курсів, що викладаються, за допомогою розміщення цих матеріалів (або посилань на них) у Google Classroom.
Keywords: Google Classroom; інформаційно-комунікаційні технології; компетенції; дистанційна освіта; інтегроване навчання