Розвиток спритності дітей шкільного віку засобами дзюдо - Кісіль, У.; Паламарчук, Ю. Г. (Вінницька міська друкарня, 2021)
У статті представлено методику розвитку спритності у молодшому шкільному віці засобами дзюдо. Запропоновано методику розвитку спритності як здатності швидко та найкращим чином вирішувати рухові завдання залежно від зміни обставин.
Keywords: спритність; школярі; дзюдо