«О слово рідне, хто без тебе я?» - Мазур, Т. А.; Бережанська, О. Ю. (Вінницька міська друкарня, 2020)
Мета статті - поглибити знання студентів з української мови, показати її красу та багацтво, довести, що рідна мова - це інтелектуальний портрет нації; розвивати навички роботи з мовним матеріалом, творчі здібності; прищеплювати любов до рідного слова, пісні.
Keywords: українська мова; студенти; творчі здібності