Педагогічні умови підготовки вчителя початкових класів до організації освітнього процесу в дистанційному режимі - Кича, Н.; Кириленко, Н. М. (Вінницька міська друкарня, 2022)
У статті визначено та охарактеризовано педагогічні умови підготовки вчителів початкової школи до організації освітнього процесу дистанційно. Проаналізовано основні визначальні складові поняття «педагогічні умови», погляди видатних вітчизняних педагогів-дослідників щодо визначення необхідних та достатніх педагогічних умов для підготовки вчителів початкової школи до організації освітнього процесу дистанційно.
Keywords: дистанційне навчання; педагогічні умови; майбутні вчителі початкової школи; професійна підготовка; професійний коледж; вища освіта