Успіхи та досягнення легкоатлетів Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу - Присяжнюк, Д. С.; Ковінько, М. С. (Вінницька міська друкарня, 2021)
Історія Комунального закладу вищої освіти «Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж» та спортивні досягнення студентів.
Keywords: легка атлетика; навчальний заклад