Корисні поради при підготовці до ЗНО з історії України здобувачів освіти в умовах змішаного навчання - Стасенко, А. М. (Вінницька міська друкарня, 2022)
Для якісної підготовки студентів до ЗНО з історії України, їм варто запропонувати різні форми та методи засвоєння знань та перевірки рівня сформованості у них передусім історичної компетентності.
Keywords: ЗНО; історія України; здобувачі освіти; змішане навчання