Формування навичок мислення вищого рівня на уроках англійської мови - Король, Т. І. (Вінницька міська друкарня, 2020)
В статті розглядаються та порівнюються навички мислення вищого рівня на уроках англійської мови.
Keywords: англійська мова; навички мислення