Теоретичні аспекти використання мультимедійних технологій навчання на уроках музичного мистецтва в закладах загальної середньої освіти в умовах становлення НУШ - Пугач, Олексій; Засипкіна, Людмила (Луцьк : Мажула Ю. М., 2025)
В тезах доповідей висвітлено теоретичні аспекти використання мультимедійних технологій навчання на уроках музичного мистецтва в умовах функціонування НУШ, здійснено дефінітивний аналіз поняття «мультимедійні технології навчання», обґрунтовано доцільність їх використання та вплив на якість уроку музичного мистецтва в закладах загальної середньої освіти.
Волинська весна: перші паростки науки: збірник матеріалів ІХ Всеукраїнської студентської науково-практичної онлайн-конференції (12 березня 2025 року, Комунальний заклад вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради) / уклад. С. Марчук, Н. Борбич, І. Ковальчук. Луцьк: ФОП Мажула Ю. М., 2025.771с. У збірнику вміщено тези доповідей учасників ІХ Всеукраїнської студентської науково-практичної онлайн-конференції «Волинська весна: перші паростки науки» (м. Луцьк, Комунального закладу вищої освіти «Луцький педагогічний коледж», 12 березня 2025 року). Матеріали подано за загальною редакцією наукових керівників. Доробки авторів присвячені основним тематичним напрямкам конференції: психологопедагогічний супровід здобувачів освіти в умовах війни; проблеми сімейної та дошкільної педагогіки; актуальні проблеми та перспективи розвитку інклюзивної освіти; історико-педагогічні питання в контексті сьогодення; формування здоров’язбережувальної компетентності особистості; актуальні питання початкової освіти та соціальної роботи; психологічний вимір особистості; професійна освіта в умовах сьогодення
Keywords: мультимедіа; мультимедійні технології навчання; музичні інтерактивні онлайн-платформи