Використання українського фольклору в мовленнєвому розвитку старших дошкільників - Цісар, Ірина; Ксенчина, Олеся (КЗВО «Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж», 2024)
У статті зосереджено увагу на доцільності використання пісочної терапії в роботі з розвитку мовленнєвої компетентності дітей в умовах закладу дошкільної освіти.
Keywords: зв’язне мовлення; пісочна терапія; дошкільний вік; метод сендплей