Психологічні передумови ритмічного відчуття - Автухов, С. Л. (Вінницька міська друкарня, 2020)
У статті розглянуто питання ритмічної виразності, які пов’язані з музичним вихованням та навчанням дітей, якісного покращення професійної музично-педагогічної підготовки здобувачів вищої освіти.
Keywords: ритм; ритмічне відчуття; музичні здібності