Калейдоскоп виховної роботи 2019-2020 навчального року обласного наукового ліцею-інтернату Комунального закладу вищої освіти «Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж» - Романуха, Ю. В. (Вінницька міська друкарня, 2020)
Стаття доводить, що сьогодні будь-який навчальний заклад для молоді - це простір життя, де вона готується до реалізації в соціальній сфері, формує певну систему цінностей і соціальних компетенцій, навчається процесу комунікації, визначає перспективи власного розвитку, працює над становленням своєї особистості, проєктує себе в життєвій стратегії суспільства.
Keywords: виховна робота; естетична культура; художній смак; патріотичне виховання