Етапи формування іншомовної лексичної компетентності - Головська, Ірина; Мукосєєва, Альона (КЗВО «Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж», 2024)
This article characterizes the peculiarities of forming lexical competence, emphasizes the importance of following the stages for the effective acquisition of lexical skills, characterizes the difficulties that can complicate the learning process, and draws attention to the factors that should be taken into account when teaching vocabulary.
У цій статті характеризуються особливості формування лексичної компетенції, підкреслюється важливість дотримання етапів для ефективного засвоєння лексичних навичок, характеризуються труднощі, які можуть ускладнити процес навчання, та звертається увага на фактори, які слід враховувати під час навчання словниковому запасу.
Keywords: lexical competence; approaches to learning vocabulary; semanticization of lexical units; difficulties in developing lexical competence; лексична компетентність; семантизація лексичних одиниць; підходи до вивчення словникового запасу; труднощі у розвитку лексичної компетентності