Використання техніки колажування у підготовці майбутніх вчителів до інтерактивної взаємодії з учнями на уроці іноземної мови - Головська, Ірина (Вінницька міська друкарня, 2023)
The article is aimed at illustrating the importance and effectiveness of the collage technique in preparing future teachers for interaction with students in a foreign language lesson. Attention is paid to the peculiarities of the technique as an element of art technology. The advantages of using collages in foreign language education are characterized.
Стаття має на меті проілюструвати важливість та ефективність техніки колажу в підготовці майбутніх учителів до взаємодії зі студентами на уроці іноземної мови. Звертається увага на особливості техніки як елемента художньої технології. Охарактеризовано переваги використання колажів в навчанні іноземних мов.
Keywords: professional training of future English language teachers; interaction with students in a foreign language lesson; art technology; collage technique; професійна підготовка майбутніх вчителів англійської мови; взаємодія зі студентами на уроці іноземної мови; художні технології; техніка колажу