Засоби активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів у процесі вивчення німецької мови - Завальнюк, Яна (Вінниця : Твори, 2024)
Стаття присвячена засобам активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів за допомогою застосування активних методів навчання на заняттях іноземної мови. Активізація навчально-пізнавальної діяльності досягається завдяки залученню студентів до активного навчання. Цікавий матеріал навчальних програм активізує увагу, піднімає емоційний тонус навчально-пізнавальної діяльності учнів, стимулює розумову діяльність, служить опорою емоційної пам'яті.
Keywords: активізація навчально-пізнавальної діяльності; пізнавальний інтерес; активні методи навчання