Фізичне виховання в закладі дошкільної освіти як основа формування здоров’я дітей дошкільного віку - Кротюк, Марія; Руда, Тетяна (Вінницька міська друкарня, 2023)
У статті розглядаються основні напрямки залучення дітей дошкільного віку до занять фізичним вихованням як основи формування активної життєвої позиції, спрямованої на збереження цінного оздоровчого потенціалу сучасного суспільства.
The article examines the main directions of engaging preschool children in physical education classes as the basis for forming an active life position aimed at preserving the valuable health potential of modern society.
Keywords: діти дошкільного віку; здоров'я; інтеграція; розвиток; уроки фізичного виховання; дошкільні навчальні заклади; preschool children; health; integration; development; physical education classes; preschool education institutions