Хорове мистецтво як ефективний засіб формування духовноестетичної культури молоді - Мельник, Аліна (КЗВО «Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж», 2023)
The article analyzes the significance and role of choral art as an effective means of forming the spiritual and aesthetic culture of youth; the main factors contributing to the intellectual and creative development of students in choral conducting classes are highlighted.
У статті аналізується значення та роль хорового мистецтва як ефективного засобу формування духовної та естетичної культури молоді; виділяються основні фактори, що сприяють інтелектуальному та творчому розвитку студентів на заняттях з хорового диригування.
Keywords: choral art; conductor; choral work; spirituality; aesthetic culture; musical activity; хорове мистецтво; диригент; хорова творчість; духовність; естетична культура; музична діяльність