Електронні інформаційні ресурси як засіб реалізації STEM-освіти та розвитку цифрової компетентності учнів у процесі навчання математики - Катеринюк, Г. Д. (Суми ; Вінниця : НІКО : КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», 2025)
В тезах розглянуто роль електронних інформаційних ресурсів у реалізації STEM-освіти на уроках математики. Проаналізовано можливості їх використання для розвитку цифрової компетентності учнів, формування дослідницьких навичок і підвищення мотивації до навчання. Описано практичний досвід упровадження інтерактивних цифрових інструментів, таких як Canva, Google Форми та Таблиці, Padlet, GeoGebra та інших у процесі STEM-досліджень.
Keywords: STEM-освіта; електронні інформаційні ресурси; цифрові технології; цифрова компетентність; інтерактивні технології