Підготовка майбутніх учителів до впровадження діяльнісного підходу в початковій школі - Козігора, Марія; Марчук, Сергій (Вінниця : Твори, 2024)
У статті розглядається поняття діяльнісного підходу в початковій школі. Розкрито педагогічні особливості впровадження спецкурсу «Діяльнісний підхід у початковій школі» для здобувачів освіти спеціальності 013 Початкова освіта КЗВО «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради.
Keywords: діяльність; активність; учні; майбутні вчителі початкової школи